fbpx

Workshops & undervisning

Foredrag

Heart House, KØBENHAVN, 5 marts 2020

Mindfitness, ESBJERG, 12 marts 2020

Høiers Iscafé, BORNHOLM, 19. marts 2020

Brug intuitionen til at træffe bedre valg

Foredragsaften /  miniworkshop 


 


København, Esbjerg og København (marts 2020)

kl. 18.30 - 21.00

 Denne aften vil bringe dig tættere på din egen intuition, så du får en fornemmelse af hvordan din indre stemme taler til dig. Der vil være øvelser og en guidet visualisering. Og jeg vil i den sidste del af foredraget bruge mine clairvoyante evner, så flere af deltagerne vil modtager personlige beskeder.

Derudover vil jeg dele min historie om, hvordan jeg gennem livserfaring og træning har fundet min vej til at stole og handle ud fra min intuition. Både i mit privatliv og i mit professionelle arbejde som Clairvoyant medie, coach, life & Business mentor og som underviser.

Så er du nysgerrig, og har du lyst til at udforske og træne dine egne intuitive evner, så klik videre her! Eller send mig en sms på 2460 8214.

Pris kr. 250,00 inkl. moms


Kontakt mig

Beskeder fra den åndelige verden


 


En helt unik aften, skal du med?

Du vil opleve at vi, Bettina Thomsen og Janie Dylsing begge åbner op for energien til jeres kære afdøde familiemedlemmer og venner, for derefter at stille os til rådighed for at formidle både beviser for at der er et liv efter døden og der vil ligeledes være clairvoyante budskaber.

Der vil blive taget kontakt til tilfældig udvalgte publikummer og skulle du ikke være en af de udvalgte, så lyt alligevel, der vil være både healing og inspiration at hente gennem beviserne og budskaberne.
Aftenen vil stå i kærlighedens lys, med respekt for den enkelte og for den åndelige verden. Budskaber vil gives med humor og nærvær.

Vi glæder os til i samarbejde med jer at skabe en helt unik aften. Med masser af god energi, der netop giver adgang til mange skønne kontakter og beskeder.

Du bestiller billet via følgende link: https://www.bettinathomsen.dk/webshop/product/94-klarsyn-med-bettina-thomsen-og-janie-dylsing-26-3-2020-kl-19-30-i-astrologihuset-teglvaerksgade-37-4th-2100-kbh-o 

Pris kr. 150,00 inkl. moms

KLARSYNSAFTEN

Klarsynsaften