fbpx

 Skal 2021 være året, hvor du knækker koden til vækst og succes, samtidig med at du står autentisk og stærkt i dit business brand?

 

Så har du netop nu muligheden for at deltage i et businessforløb, hvor du vil få redskaber og støtte til at skabe eller løfte din virksomhed ind i en spændende fremtid.

Igennem 6 uger vil du både blive udfordret, holdt til ilden og holdt i hånden. Imens du opbygger og eksekverer en meningsfyldt Businessplan, der skaber den succes, du har drømt om. Du vil få redskaber til at eliminere dine tids- og energirøvere, så du holder fokus på det, der skaber økonomisk og personlig vækst. Du vil lære, hvordan du fremadrettet står stærkere end nogensinde i din kerne og i din fornemmelse for, hvad der er bedst for dig og din forretning.

 Der er 14 pladser, og vi starter med en indledende samtale, så både du og jeg er sikre på det rigtige match.

Lad 2021 være året hvor du tager big time action på dine Businessdrømme!

Vil du være med? Så klik på linket og ansøg om en indledende samtale.

Kender du det, at du til tider

 

 

 • bliver fanget i ideer og muligheder? Du har svært ved at skære ind til benet og fastholde dit fokus og din retning. Resultatet er et uklart Businesskoncept, en strategi, der ikke virker og et budskab, der ikke sælger.
 • føler dig blokeret og er så træt af, at du ikke får eksekveret nok på dine mål og drømme? Du kender dit kald og din passion. Du knokler, og alligevel kommer du ikke ud over stepperne og skaber resultater.
 • tvivler på dig selv og udfordres på at klare alting selv? Du forvirres og overvældes af, hvad du burde og skulle. Af hvad andre gør og kan. Uhensigtsmæssige tanker og følelser, der bremser dig og din klarhed.
 • stresses af ustabil økonomi? Du har ikke opgaver og kunder nok til at leve godt af din forretning. Du fokuserer på kortsigtede løsninger og strategier, så du har økonomisk ro et par måneder eller tre, men finder ikke den langsigtede løsning.
 • forføres af tids- og energirøvere? Overspringshandlinger, perfektionisten og kritikeren får plads. Du opsluges af de sociale medier, metoder og tekniske udfordringer. Fokus flyttes, men ikke din Business.
 • mener, at salg er ubehageligt og svært? Du vil ikke "presse" salg ned over hovedet på dine kunder. Dit Mindset skaber mirakler, og salg er både service, livsforandrende og nødvendigt for din Business.
 • bliver fanget i ideer og muligheder? Du har svært ved at skære ind til benet og fastholde dit fokus og din retning.

Tilmeld dig businessforløbet og få redskaber og læring, der hjælper dig videre.

Dit udbytte af Businessforløbet

 

 

 • Redskaber, som gør dig i stand til at stå autentisk og stærkt i din egen energi, samtidig med at du lærer, hvordan du ved hjælp af intuitionen træffer de bedste valg for dig og din forretning. Du vil ikke længere være i tvivl om, hvem du er, hvad du kan og hvad du vil med din Business. 
 • Evaluering af Businessåret 2020, med fokus på dine udviklings- og læringspunkter.
 • Konkrete redskaber, der både styrker dit mindset og fjerner de blokeringer, som jævnligt stopper dig i at udleve dit fulde potentiale og i at eksekvere på dine drømme.
 • Du bliver skarp til at spotte og eliminere dine tid- og energirøvere, så dit fokus flyttes til eksekvering og udvikling af det, der virkelig betyder noget for dig.
 • Giver dig et 100% gennemarbejdet Businesskoncept, målgruppe definering, dit WHY, dit unikke bidrag og sellingpoints.
 • Brugbare kommunikations- og salgsredskaber, der ændrer dit syn på salg og målrettes din ideelle kunde.
 • Og endelig, en brugbar køreplan og målsætning for 2021, herunder fokus på indsatser, aktiviteter og den nye læring der skal til for at udleve din Business drøm

 

Er du klar til næste step? Så klik på linket og tag første skridt mod din forretningsdrøm

Businessforløbet er lige præcis for dig, der

 

 • sælger din viden. Du er solo-selvstændig, freelancer, konsulent, behandler, coach, terapeut, mentor eller anden iværksætter.
 • ønsker at knække koden til manglende eksekvering og er villig til at komme ud over komfortzonen for at finde den dybere årsag, der står i vejen for at nå dine mål og drømme.
 • træt af at knokle uden mærkbare, synlige økonomiske resultater, og som drømmer om at bidrage til verden og samtidig leve godt af din forretning.
 • ønsker at stå autentisk og tillidsvækkende i dit eget brand, og som ved at forretningsudvikling skabes og udvikles indefra og ud.
 • stiller krav til dig selv som menneske og som Businessejer. Du har et dybt ønske om at steppe op i livet og vil elske at udforske dit ubegrænsede potentiale og leve ud fra dit højeste livsformål.
 • drømmer om at leve af din passion og ønsker at lade dig inspirere af personlig såvel som spirituel udvikling.

 

Genkender du dig selv og er du blevet inspireret? Så klik på linket

Du vil sikkert gerne have lidt mere konkret

Forløbet indeholder:

6 motivations- og inspirationsvideoer + 3 x 1:1 sessioner med clairvoyante budskaber,

 3 x live Q & A + 3 live Hotseat + community, online ambitiøs sparringsgruppe (Facebook) 

 

Alt dette får du med i Businessforløbet

 

 • 6 ugers inspirerende og udviklende forløb med andre ambitiøse selvstændige (8 uger inkl. juleferie)
 • 3 individuelle Businesssamtaler (med clairvoyant rådgivning), fokus på dit forretningskoncept, dine udfordringer, dit flow, dine drømme, personlig udvikling samt vækst og succes i din forretning
 • 6 motivations- og inspirationsvideoer, modulerne bliver frigivet løbende
 • Business Work book med masser af unikke og uundværlige værktøjer og strategier indenfor mindset, intuition, personlig udvikling, business flow og forretningskoncept, der skaber vækst og succes
 • 3 LIVE Q & A til undervisningsmodulerne, udfordringer og succeser
 • 3 LIVE Hotseat med indspark, inspiration og rådgivning fra dine ambitiøse og selvstændige medkursister
 • Community, online inspirations- og sparringsgruppe (Facebook) 

 

Er du overbevist om, at du skal med? Så klik på linket

 Mød din underviser og businessmentor

Kombination af det maskuline drive og den feminine intuition

Janie Dylsing

Life & Business mentor, spirituel rådgiver (clairvoyant), forretningsudviklinger og underviser 

Introduktionspris

kr. 5.945 + moms

Ordinær pris kr. 11.890 + moms

Du kan vælge at betale forløbet over 2 gange, pris pr. gang kr. 3.100 + moms. 1. afdrag ved tilmelding og sidste afdrag senest 1. januar 2021

Er du klar til dit bedste Businessår ever?

 

Sådan foregår Businessforløbet

 

Det er et onlineforløb, men har du mulighed for at mødes med mig fysisk til dine 1:1 sessioner, vil jeg elske dette. 

Undervisningen er online, det vil sige, at du ikke skal transportere dig til et kursuslokale langt væk. Har du mulighed og lyst til at mødes med mig fysisk til vores 1:1 sessioner, vil det foregå enten i København eller i Rungsted.

Hvert modul består af videoer, lydfiler og PDF-filer og vil løbende blive frigivet.

Vores community er en lukket Facebookgruppe, som du har adgang til under hele forløbet. Det er også her, du kan deltage i LIVE-sessionerne (3 x Q & A, samt 3 x hotseat). Det vil foregå om onsdagen kl. 10 - 11. Har du ikke mulighed for at deltage, vil LIVE-sessionerne blive optaget og lagt i gruppen.

 

Forløbet starter allerede

30. november 2020 & afsluttes 22. januar 2021 (grundet juleferie uge 52 og 53)

 

Jeg har valgt kun at have  

14 pladser i alt (så skynd dig, ansøg om din plads, inden det er for sent)

 

Stadig i tvivl om du skal med?

 

4 argumenter for at du skal investere kr. 5.945  + moms i din forretning og din egen udvikling

# 1 argument: “Work smarter and not harder” Jeg ved godt, at det kan virke lidt klicheagtigt, men forestil dig, hvad tidsoptimering, struktur og målrettethed kan gøre for både din bundlinje og din frihed.

#2 argument: Jeg lover dig, at du får en anden oplevelse af, hvad salg og markedsføring er. Med konkret viden om dine egne unikke sellingpoints, om din ideelle målgruppes painpoint og drømme, vil du kunne skabe markedsføring og salg, der virker. Og det bliver endnu bedre med de konkrete kommunikations- og salgsredskaber, du kommer til at arbejde med.

#3 argument: Hvor meget tid har du til at få realiseret din drøm og samtidig få skabt det økonomiske fundament, du drømmer om? Med denne investering vil du opleve, at du både får taget 100% ejerskab for dit brand og dig selv. Du træffer beslutninger med hjertet og genvinder både dit drive og dit mod til at handle på dine drømme.

#4 argument: Hvad skal der til, for at du vender ryggen til frygten og træder frem på scenen og tager ejerskab for den du er og det du kan? Du er ekspert, og tiden er den helt rigtige til at komme ud over stepperne og gøre den forskel, som kun du kan gøre.