fbpx

Life MentorForløb

Match mentor

Er vi det rigtige match?

At investere både økonomisk og tidsmæssigt i sit eget liv, er en stor beslutning. Derfor skal vi være det rigtige match. Er du nået hertil, ved jeg du er motiveret for forandring. Som Life Mentor er min fornemste opgave, at sørge for at du fastholder gnisten, lysten og modet til at tage kontrol over dit eget liv. Så du kærligt og effektivt kan foretager de ændringer der skal til, for at skabe det liv du drømmer om.
FREE CALL - ER VI DET RIGTIGE MATCH?
Step 2 ny33

1:1 Samtaler der rykker

1 x 1 1/2 time, HVOR ER DU NU, DRØM 1 ÅR FREM & SPIRITUELT KIG
3 x 1 time, SELVBEVIDSTHED, UDVIKLING & ENERGIBOOST
1 x 1 1/2 time, FASTHOLD DIN FREMTID
step by step nyny

Action & bevidste hjertevalg

On-line undervisning, visualiseringer & meditationer, målrettet og inspirerende opgaver gennem hele forløbet. Fokus vil altid være fremadrettet, hen mod det liv du drømmer om at designe. Og hen mod det menneske, du drømmer om at være. Jeg guider og inspirerer dig. Jeg er din tætte sparringspartner og rejser dig, når du snubler. Men skridtene og valgene, er DU selv nødt til selv at tage. Er du klar til forandring og villig til at gøre en indsats ?
transformation

Klik på linket! og lad os tage en snak om dit Life MentorForløbKontakt mig

Har du nogensinde følt dig så låst, at du nærmest ønskede at give op?


 


Du ved godt, at noget skal forandres. At det nu er tid til at ændre din livssituation, ændre din karriere, din stresstilstand eller "bare" at stå fast i den, du er. Men der sker bare ikke noget. Du går rundt i den samme cirkel igen og igen.

Der opstår altid en undskyldning. Du har ingen energi, ingen tillid til egne valg og har svært ved at mærke dig selv. Du er usikker på vejen og bange for at tage det første skridt. Du hænger fast!

Du behøver ikke længere at hænge fast i dine tanker og din manglende gøren. Du har mulighed for både at handle og finde hverdagsmodet frem. Det er tid til at finde din INDRE POWER frem.

Jeg ved, at du kun er en beslutning væk - fra at transformere dit liv, din karriere, dit ståsted i livet. Er du klar ? 

 

 

16 ugers eksklusivt Life MentorForløb

til dig, der ønsker forandring & personlig vækst


Er du der i livet, hvor du er klar til at

    • genfinde kontakten til dig selv og leve et liv ud fra dine behov og dine drømme?
    • åbne op for din egen POWER og træde frem i livet, som den du er?
    • blive udfordret på dit eget selvbilede og mærke de ressourcer og evner du har glemt?
    • træffe bevidste hjertevalg der åbner op for muligheder og fremskridt, du altid har drømt om?

 

 

Din investering: Kr. 6.995,- inkl. moms

Klik på linket! og lad os tage et snak om dit Life MentorForløb


Kontakt mig

Indhold: FREE match samtale + 5 timers 1:1 udviklende samtaler + on-line undervisning + unikke opgaver + visualiseringer & meditationer + 24/7 commitment + 20 års professionel viden og erfaring + clairvoyante indspark og indsigter til personlig udvikling.

Jeg stiller alle mine faglige som menneskelige talenter og erfaringer til rådighed. Life MentorForløbet er individuelt designet for at inspirerer & guide dig til at tage livsansvar. Det betyder, at du handler og agerer ud fra din indre kerne og træder frem i livet, som den unikke sjæl du er.

Du vil se dig selv og din situation fra nye vinkler og dit mindset vil blive styrket og reframet. Du vil genfinder din egen energifrekvens og smide uhensigtsmæssige adfærds- tanke- & følelsesmæssige mønstre overbord.

Du vil fremadrettet kunne designe din fremadrettede karriere og privatliv, efter det der giver mening for dig.

Så ønsker du en Life Mentor, der udover en stærk spirituel tilgang og en menneskelig indsigt, har dedikeret sit liv til at guide og inspirerer andre kvinder til livsansvar og personlig vækst, så lad mig høre fra dig.

Varighed: 16 uger Prisen kr. 8.995 inkl. moms betales samlet ved opstart. Du kan også vælge at betale i 4 rmånedlige rater, kr. 2.300,- pr.  måned. 

Klik på linket! og lad os tage en snak om dit Life MentorForløb


Kontakt mig

 

 

Janie er min sjælevejleder.

Hun har hjulpet mig igennem store livsudfordringer, som stress og skilsmisse. Og hun har guidet mig igennem spørgsmål vedrørende mit arbejde, min datter, mit kærlighedsliv og meget mere.

Fra vores første møde havde jeg den dybeste tillid til Jannie. Hun møder mig der hvor jeg er, med kærlighed, klarhed og forståelse. Janie har en skarp evne til øjeblikkeligt at se og anskueliggøre, hvad det er jeg står i og hvilke tanker, følelser og oplevelser jeg har omkring det. Og det giver en enorm tryghed. Samtidig giver hun meget klar vejledning til, hvordan jeg kan komme videre i situationer hvor jeg føler mig fastlåst, bekymret eller udfordret.

Janie lærer mig at stole på og bruge min intuition, så jeg kan holde fast i den jeg er. Jeg mærker en markant forskel på min tilstand fra når jeg træder ind ad døren hos Janie og til jeg går igen. Når jeg går fra Janie har jeg ro i min krop og i min sjæl, jeg ved hvad mit næste skridt skal være og jeg har tillid til at jeg kan mestre det der kommer.

Mette Marie Broby

"Et møde med Janie er både autentisk, ærligt, lige på og kærligt.

Hele vejen i gennem processen føler man sig tryg, og hun har en unik evne til at formidle, så indholdet bliver tilgængeligt, forståeligt og helt konkret. Hun er på alle planer et smukt menneske, som har bidraget til at min selvindsigt, min tillid til processen/til livet/til vejen er højnet og stadig højnes.

Hun åbner døre til skattekamre, jeg ikke anede fandtes, og for alt det vil jeg være hende evig taknemmelig. Jeg kan på alle måder anbefale Janie - som livsvejleder og mentor.”

Ann Louise Slot Indehaver & Rådgiver Connectio