fbpx

Business MentorForløb

step1

Afklarende samtale

Om vi er det rigtige match, er selvfølgelig det allervigtigste for dig, din ledelse eller din Business. Men også for mig. Derfor inviterer jeg dig til at kontakte mig, så vi kan få en kort snak om, hvor du er lige nu, hvilke udfordringer du har og ikke mindst om hvilke drømme du har i forhold til din ledelse eller din egen Business.
step2

Personlige eller on-line møder

1 x 2 timer, DRØM, COMMITMENT + NEXT STEP
4 x 1 1/2 time, OPFØLGNING, BOOST + NEXT STEP
1 x 2 timer, FASTHOLD DIN SUCCES + NEXT STEP
step3

Egne opgaver

Igennem hele forløbet vil du få målrettede og inspirerende opgaver, som relaterer sig til dig, din ledelse og din Business. Opgaver som vil sætte fokus på dit unikke bidrag som leder eller Businessejer, på dine ledelsesstil, på din målgruppe, dine produkter, på de udfordringer du har.
step 4

Er du klar til at udvikle DIN Business? Klik på linket! og lad os tage en snak..


Kontakt mig

Tankemylder og spekulationer

Solo selvstændig, business ejer, selvstændig konsulent, coach, behandler eller mellemleder

 


 • Masser af kunder, HELL YES! Hvem er de? Hvad er deres behov? Hvem er du? Hvad er dit bidrag? 
 • Økonomisk frihed, JA TAK! Hvornår? Hvordan? Håndtering af økonomisk usikker, GERNE! Hvordan? Freelance eller deltidsjob for en tid? MULIGVIS!
 • Kortere arbejdstid og mindre stress. DRØMMEN! Hvad skal der til?
 • Synlighed på sociale medier. Hvad siger FRYGTEN - MODET? Hvad siger de andre? Er du for meget/for lidt?
 • Succes i sigte! HVAD NU HVIS, jeg fejler? ikke er dygtig nok? ikke har ressourcerne? er for direkte? er et TALENT?
 • Bidrag og meningsfuld karriere. WAUW, det er kernen!. Kender du dit WHY? din passion og mission? Svært ved at mærke "dig  eller "det"? Har produktionen, presset eller økonomien overtaget?
 • NEXT LEVEL! YES! Tid til at steppe din Business op? Hvad holder dig tilbage? Er det ressourcerne, økonomien, modet?
 • Prioritering og stress. KASKETTERNE. Salgskasketten, markedsføringskasketten, økonomikasketten, udviklingskasketten, produktionskasketten, ledelseskasketten. Hvad eller hvem skal have 1. prioritet? Uddelegering!
 • SALG, er ikke lige min kop the! Og MARKEDSFØRING, er noget uoverskuelig og opreklameret! Et MUST! Hvad hvis det var lettere og mere overskueligt?

Vi finder en løsning sammen

Business MentorForløb - 12 eller 24 uger

 


Så er du klar, til at

  • sætte udfordrende og realistiske mål, der rykker dig og din Business til næste step?
  • blive udfordret og holdt til ilden. Til at modtage støtte og et kærligt skub, når behovet er der?
  • få adgang til muligheder, ideer og ressourcer, som du ikke anede var på din karrierevej?
  • til at investere og tage det sidste skridt hen mod den Business du drømmer om?

Min brede talentkerne og personlige erfaringer som Business ejer (af flere omgange), som daglig leder, projektudvikler,  karrierecoach med mere, er til rådighed for dig, din personlige udvikling og din Business vækst. 

Investering: Kr. 14.500,- ekskl. moms

DU FÅR: GRATIS indledende samtale + 10 timers 1:1 individuel samtaler + specifikke opgaver + 24/7 commitment + 20 års professionel viden og erfaring + clairvoyante indspark og indsigter til hurtigere og sikre vækst

Dit Business MentorForløb kan være 3 måneder eller 6 måneder, du bestemmer farten. Kan betales i månedlige rater, kr. 4.900,- pr.  måned (3 måneders forløb) og kr. 2.500,- pr. måned (6 måneders forløb).

Klik på linket! og lad os tage en snak om vores samarbejde


Kontakt mig

Jeg bruger Janie som sparringspartner i forbindelse med udvikling af min forretning. Hun udfordrer mig på mit eget syn af mig selv og min Business. Giver mig det kærlige spark der skal til, for at se muligheder og veje jeg ikke vidste fandtes.

Janie har en helt unik evne til at dig og din Business hvor den er og har en direkte og handlekraftig tilgang, som inspirerer og motiverer til at nå sine mål. En mentor med hjertet i fokus og med en faglighed, der ikke er til at tage fejl af.

xxx, xx


Da jeg tiltrådte ny lederstilling med mere ansvar og større udfordringer, valgte jeg Janie som min mentor og sparringspartner. jeg ved nu, hvordan jeg fastholder mig selv og hvordan jeg bedst muligt bringer mine styrker og ressourcer i spil, både i forhold til medarbejdere, opgaver og ansvarsområder.

I helt specifikke problemstillinger har jeg kun oplevet at få meget præcis og konkret vejledning. Jeg har derfor haft fuldstændig klarhed over problemet og har hurtigt iværksat løsninger. Og det har virket hver gang!

Janie har en helt uforlignelig evne til på en gang at forstå detaljen og se helheden. Hun er ikke blot en fremragende coach og mentor, men besidder også fantastiske intuitive evner til at forstå ”hvem man er”. Denne kombination gør Janies vejledning yderst effektfuld. 

Gitte Gabel
Head of Customer Service