fbpx

Spejl på kærlighed og glæde

Noget vækkede mig i 2019
19. oktober 2019
Guidet meditation
21. april 2020

Spejl på kærlighed og glæde

Min største passion i livet er at give viden, visdom og læring som kan vejlede og guide andre til en forståelse af, at livets mening er kærlighed og glæde. Og ikke lidelse og smerte.

Jeg tror ikke på, at det på noget tidspunkt har være skaberkraftens intention eller Guds intention, at vi som fysiske væsener skal lide. Jeg tror på, at hensigten med vores fysiske liv er, at vi hver især udvikler os som bedre mennesker og i den forbindelse både tilfører os selv og vores omverden endnu mere lys og kærlighed.

Jeg mener at vi hver især, gennem en øget bevidsthed og en forståelse af vores egen skaberkraft, kan vælge både at ændre vores selvopfattelse og vores situationsopfattelse. Det kræver en åbenhed og en nysgerrighed sammen med handling og hårdt arbejde. For mig er det, det hele værd.

Så tak til alle mine relationer, tætte som fjerne. Tak for jeres spejl på kærligheden og glæden