fbpx

5 tips – hold dit energi niveau højt

Guidet meditation
21. april 2020

5 tips – hold dit energi niveau højt

Hvor opmærksom er du på din egen energi og på hvordan du fastholder et højt energi niveau gennem dagen?

Smider du dagligt din energi væk på tidsrøvere? På ting, der ikke er vigtige? På en karriere, der er intetsigende eller nedslidende? På relationer, der dræner dig? Eller på en hverdag, der hverken skaber glæde eller udvikling?

Eller har du knækket koden? Er du allerede nu fokuseret og bevidst om, hvordan du bruger din energi til at skabe det liv du drømmer om? Og til at optimere både dit mindset, dit sind og din krop?  

For mig har rejsen været lang og den er bestemt ikke ovre endnu. Men jeg øver mig dagligt og mærker hvordan livet bliver lidt mere enkelt og meningsfuldt ved netop at skabe og fastholde et højt naturligt energi niveau.

Du kender sikkert allerede følelsen af dit fantastiske høje energi niveau. Du præsterer på dit højeste, bruger tiden optimalt, får skønne ideer, er inspireret og produktiv. Du har rettet ryggen, smiler og træder selvsikkert frem. Du træffer valg og tager ejerskab. Du handler og tager massiv action på det, der betyder noget for dig. Du har masser af overskud og kærlighed i dine relationer.

Og kommer der et bump på vejen, trækker du vejret dybt og byder ind med løsninger og muligheder. Alt føles nemt og enkelt.

 En ret fed følelse, ikke?
Vores livsenergi en af de mest værdifulde og kraftfulde ressourcer, vi har til rådighed og derfor vil jeg rigtig gerne dele

5 tips til at holde dit energi niveau højt 

 # 1 TIPS
OMGIV DIG MED MENNESKER DER ER INSPIRERENDE OG ENERGIFYLDTE
   Søg og fasthold relationer der løfter dig energimæssigt. Dem, der opmuntrer dig til at holde fast i dig selv og dine drømme. Dem, der kan inspirere og motivere. Dem, der byder ind med positivitet og glæde. Dem, der udfordrer dig på en god måde. Dem, der er i udvikling og ikke i afvikling.

  # 2 TIPS
DAGLIG FOKUS PÅ DIN PASSION
Ja, jeg ved det er svært! Men gør et forsøg. Vær nysgerrig og gå på  opdagelse i din egen passion. Hvad giver dig glæde i hverdagen? Hvilke bidrag – fodaftryk ønsker du at sætte? Hvad kan du ikke vente med at komme i gang med? Hvornår forsvinder tid og sted? Hvad giver dig energi? Hvad er din mission? Hvad giver mening i livet? Spørg dig selv løbende: Bringer det her mig tættere på mine mål & drømme? Sørg for, at du dagligt tager action på din drøm.

 # 3 TIPS
SÆT AGENDAEN, HVER DAG
Sørg for at sætte dagens agenda, så du bestemmer over din dag. Struktur og timeslots ind i kalenderen. Fokuser på 1 ting ad gangen og sørg for, at du ikke hele tiden går fra aktivitet til aktivitet. Min agenda: 3 MUST aktiviteter, opgaver – personer, der skal have mit fokus. Ingen sociale medier før dette. Mindst 1 MUST aktivitet hen mod mine mål og drømme. Vær OBS på dine daglige tids- og hygge sluger.

 # 4 TIPS
MORGEN PRIMING – 10 MINUTTER
Energiboost fra morgenstunden. Sæt dig et roligt sted eller bliv siddende i sengen. Luk øjnene og fokuser på dit hjerte. Fyld det med lys. Udvid nu lyscirklen til at omhandle hele din krop og derefter rummet du sidder i. Tak for dagen og hvad den måtte bringe. Fokuser nu på 3 ting du er taknemmelig for, små som store. Forestil dig 3 personer, du vil sende energi til. Se dem enkeltvis foran dig og send dem dyb kærlighed. Nu er det tid til fokus på dine mål & drømme. Find 3, små som store. Se dig selv være i situationen, skab resultatet og mærk din succes. Se det som om det sker lige nu eller er sket.

 # 5 TIPS
ÅBENT OG POSITIVT MINDSET
Her mener jeg ikke, at du skal være lalleglad dagen lang, men tag ansvar og ejerskab af din egen energitilstand. Stop op en gang imellem og mærk hvordan din energi er. Skal den justeres? Arbejd med dit mindset, fokuser og træn dig selv i at have inspirerende og positive tanker. Forlang lidt mere af dig selv.  Smil og grin dagligt. Måden du møder verden på, er også den måde verden møder dig på. Med et positivt og åbent mindset kommer du langt.

Mine 5 tips er ment som inspiration. Afprøv dem gerne i din hverdag og brug det der virker for dig. Tilføj dine egne tips og metoder til listen.

Jeg ønsker dig den skønneste dag med masser af god energi.

De kærligste og energifyldte hilsner
Janie Dylsing