Unge coaching

Sætter fokus på den måde du møder og tackler dine udfordringer i livet

Jeg møder flere og flere unge, der oplever symptomer på stress og tristhed – unge der har svært ved at se, hvordan de skal møde og tackle de udfordringer og valg som de står overfor. Måske du også kender til dette?

Unge coaching kan netop være en hjælp til dig, der har en oplevelse af, at være presset af de krav, som du enten selv stiller til dig selv, eller af dem du føler omverden stiller til dig. Det kan til tider virke uoverskueligt, som en stor belastning og dagligdagen hænger ikke længere sammen. Det kan betyde søvnløse nætter, sygedage, manglende afleveringer, depressive følelser, angst, stress, tankemylder eller en general følelse af mindreværd.

Unge coaching kan også bruges i de perioder, hvor du har en følelse af at være godt på vej i livet, men lige har brug for vejledning og et kærligt skub i den rigtige retning. Vi kan eksempelvis arbejde med temaer som: Uddannelsesafklaring, afklaring af styrker, ressourcer og forhindringer, det gode studie, hvordan bruger jeg mine ressourcer optimalt, styrkelse af selvværd og selvtillid. Eller med dit ønske om, at træde frem som den du er og genfinde din glæde, motivation og drive.

Det vigtigste for mig i arbejdet med dig er, at du oplever et tillidsvækkende og autentisk rum, hvor du bliver mødt som den du er, og ikke med et ønske om, at du skal være en anden.

Vil du bestille tid eller vide mere om Unge coaching, så

Kontakt mig