Intuitiv Coaching

en anerkendende & resultatskabende proces, hvor dine potentialer og mål er i fokus

Intuitiv Coaching
Ved hjælp af motiverende og dybdegående spørgsmål skabes der en egen refleksion, der bringer dig videre i din selvudvikling. Intentionen er at synliggøre og udvikle dine skjulte potentialer og kompetencer samt identificere og bryde de eventuelle barrierer og hæmmende overbevisninger, der ligger i vejen for at nå dit mål.

Fundamentet for en succesfuld coaching er commitment og et EGET ønske om udvikling og forandring. Du vælger målet og vil altid blive coachet ud fra de udfordringer du står overfor, netop nu.

Fokus på karriere eller uddannelse

Hvad enten du står overfor valg af uddannelse eller søger nye udfordringer i din karriere, kan jeg bidrage med min mangeårige erfaring som karriere- og uddannelsesrådgiver.

Vi kan arbejde med værdi- og målafklaring, synliggøre muligheder, begrænsninger og nye perspektiver. Eller der kan være fokus på at styrke din motivation og handlekraft, eller klarlægge dine kompetencer og egenskaber. Måske du ønsker en bedre balance mellem privatliv og arbejdsliv, eller generelt har et ønske om at din studie- eller arbejdsdag indeholder mere glæde og overskud frem for stress og frustration. Mulighederne er mange. Valget er dit!

Fokus på din livsmestring

Et coachingforløb med fokus på din livsmestring, vil generelt bringe mere livskvalitet, selvindsigt og glæde ind i dit liv. Hvilket yderligere motiverer og inspirer dig, til at se nye muligheder og leve dit liv i overensstemmelse med den, du i virkeligheden er.

Du savner muligvis retning i dit liv og har svært ved at træffe beslutninger og følge dine målsætninger. Måske oplever du, at dine tanke- adfærds- og handlemønstre er uhensigtsmæssige og bremser dig i din udvikling. Du kan være et sted i livet, hvor du ønsker at arbejde med at styrke dit selvværd og din selvtillid. Et sted, hvor du ønsker at blive bevidst om dine ressourcer og dit potentiale.

Du vælger temaet og sammen udfolder vi det allerbedste i dig.

Vil du bestille tid eller vide mere om Intuitiv coaching, så

Kontakt mig