DSC, Højskole i udlandet

En uforglemmelig mulighed for at lære mere omkring dig selv og andre

Jeg har siden 2011 været underviser for Dansk Studie Rejser (DSC) og har undervist flere hundrede unge i kurset ”Personlig udvikling og kommunikation”. Jeg har eksempelvis været i Mexico, Australien, New Zealand, på Hawaii og på Galapagos øerne. Og flere destinationer venter.
Hvis du har mulighed for et højskoleophold i udlandet, så er det en unik mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Du vil få venner for livet, møde andre kulturer og opleve, hvordan din nysgerrighed og rummelighed for andre bliver større. Du vil få en oplevelse for livet!

Under mit kursusforløb, arbejder vi blandt andet med temaer, som giver dig en dybere forståelse af dig selv og andre mennesker. Din historiefortælling og dine succeshistorier vil være i fokus, så dine værdier, ressourcer og potentialer kommer op til overfladen. Du vil arbejde med dine egne målsætninger, dine overbevisninger, dit drive og din motivation.

Du bliver en bedre kommunikator, får et større indblik i din egen og andres kommunikationsformer, du bliver bevidst om din egen rolle i konflikter og får metoder til at håndtere konflikter på en god måde. Vi arbejder blandt andet med, kommunikationstrekanten, konflikttrappen, spørgerteknikker og personlig fremtræden og drive.

Jeg har løbende personlige samtaler med de kursister der ønsker det – en coaching, som motiverer dig fremad, mod det liv du ønsker. Og så er der også altid tid til at se lidt på dit fremtidige valg af uddannelse og karriere.

Jeg håber vi ses på en af destinationerne.

Vil du vide mere, så kig på www.danskstudiecenter.dk eller

Kontakt mig