Min intuition og menneskelige

indsigt åbner op for et autentisk og nærværende udviklingsrum

Om Mig
Mine intuitive og clairvoyante evner er medfødte og som en start på en lang rejse, valgte jeg i 2003 at videreudvikle mine evner hos Clairvoyant Gertrud Berlon, Clairvoyanceskolen. Efterfølgende har jeg trænet hos mange forskellige mestre i ind- og udlandet, eksempelvis: Marion Dampier Jeans, Steen Krarup, Steen Landsy, Poul Jacobs, Matthew Smith, Steven Upton, Jackie Wright med flere. Derudover har jeg dygtiggjort mig indenfor trancehealing, Soul Body Fusion og mediumship.

Af andre uddannelser og kursusforløb har jeg blandt andet en 2- årig sjælsorienteret psykoterapeutuddannelse v/Jupiterskolen, Claus Houlberg bag mig. Jeg er uddannet som Genkaldelsesterapeut v/Steen Krarup, er certificeret i Disc adfærdsprofil coaching og har et uddannelsesforløb i NLP Erhverv. Derudover har jeg deltaget i diverse kurser indenfor: Stresshåndtering, kommunikation, ledelse, mindfulness, positiv psykologi med mere.

Jeg har mange års erfaring med coaching og udvikling af unge, individuelt som i grupper. Erfaringen er opbygget gennem min position som underviser, unge mentor, karrierekonsulent samt coach. Af specielle uddannelser indenfor ungeområdet kan jeg blandt andet nævne: Kognitiv mentoruddannelse v/ psykologhuset Wattar-gruppen, Instruktør i sociale træningsprogram Reflex v/Erno Larsen, ADHD uddannelse for kommunale medarbejdere v/ Psykiatrifonden med mere.

Jeg deltager årligt i diverse kurser og workshops for at videreudvikle mine spirituelle og menneskelige potentialer. Og som det vigtigste, udvikler jeg mig her i livets skole.

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere, så

Kontakt mig